Jdi na obsah Jdi na menu
 

Systém REHAU

Plastová okna a dveře, vyrobené z plně pětikomorového profilového systému REHAU S 799 Brillant Design (certifika ISO 9001) s ocelovou výztuhou tl. 2 mm, patří díky své konstrukci, kvalitě, provedení a ceně mezi nejlepší na našem trhu. Standardně je použito celoobvodové kování ROTO NT vč. mikroventilace, okenní kliky SECUSTIK s blokovacím mechanismem pro vyšší bezpečnost a zasklení izolačním dvojsklem s tepelným rámečkem 4-16THI-W-4 Float, K=1,1/m2k + argon.

Montáž se provádí do zákazníkem předem připravených stavebních otvorů. V ceně montáže je zaměření, osazení a vyrovnávání oken či dveří, upevnění pomocí hmoždinek nebo speciálních kotev, vypěnění spár PUR - pěnou a seřízení kování. Montáž neobsahuje demontáž starých oken či dveří, zednické začištění ani jiné úpravy stavebního otvoru. Po dohodě se zákazník demontáž starých oken či dveří lze provést.

Termín dodání je 4-5 týdnů pro bílé, 5-8 týdnů pro barevné provedení, 8-10 týdnů pro nestandardní provedení od obržení závazné objednávky a zaplacení zálohy ve výši 50 %.

Zálohu můžete uhradit na účet č. 203174967/0300 u ČSOB Liberec, jako variabilní symbol uveďte číslo Vaší nabídky. Při 100% platbě předem je poskytován rabat 3 %.

 
 

 

Zařizujeme dům - vše pro dům, zahradu a bydlení. Firmy.KupNet.cz - Katalog firem Vánoční dárky TAXI Ostrava - Radek Březina Výměna odkazů