Jdi na obsah Jdi na menu
 

Prodejní stánky nabízíme o síle stěny 28 mm (na přání i 33 mm nebo 50 mm). Kromě demontovatelného stánku, který se staví z již smontovaných panelů, se vždy jedná o konstrukci pomocí křížového spoje (srubovou konstrukci).
Jsou vyrobeny z kvalitního smrkového dřeva, obsahují střechu a podlahu o síle 19 mm, střešní krytinou je černá, pískovaná lepenka, která slouží jako provizorní krytina (za příplatek lze objednat asfaltový šindel nebo barevnou asfaltovou lepenku).
Součástí prodejních stánků jsou plné palubkové dveře (vč. kování a zámku) a 1 - 2 okenice (dle šíře stánku), které po sklopení tvoří prodejní pult cca 25 cm hluboký. Okenní otvory se mohou zasklít buď na pevno (vitrína) nebo se může vložit posuvné okno, jehož horní polovina se vysouvá vzhůru.
Srubové stánky se dají zateplit, aby mohli sloužit pro celoroční provoz.
Zateplení se zpravidla provádí takto:
- podlaha (zateplení pod podlahovými palubkami) - 9 cm polystyren + parozábrana.
- stěny (zateplení zevnitř) - difuzní folie + Orsil 10 - 14 cm + parozábrana + záklop z palubek 12,5 mm (alternativně OSB3 - 12 mm), olištování, parapety, obklady oken a dveří.
- střecha (zateplení z vnějšku) - Orsil 12 - 16 cm + parozábrana + záklop z prken 24 mm + odvětrávače + mřížka.
Prodejní stánky srubové konstrukce lze vyrobit na objednání v jiných, než námi nabízených rozměrech.

Demontovatelný panelový stánek je především určen pro ty zákazníky, kteří potřebují stánek několikrát ročně montovat a demontovat. Je tvořen jednotl. panely, které se navzájem upevňují pomocí vratových šroubů.
Střecha demont. stánku je vyrobena z OSB desky o síle 10 mm a podlaha je z 19 mm silných palubek. Střešní krytinou je černá, pískovaná lepenka, která slouží jako provizorní krytina (za příplatek lze objednat barevnou asfaltovou lepenku).
Součástí každého demont. stánku jsou plné, svlakové dveře a okenice, která je rozdělena na 2 části - horní část slouží jako stříška, dolní část může po upevnění sloužit jako prodejní pult.
Tento typ stánku je rozměrově pevně dán a jiné rozměry je možné vyrobit pouze v případě větší kusové série.

Prodejní stánek

Obrazek

Obrazek

Síla stěny: 28 mm.

Čelní přesah střechy: 100 cm. Lze zkrátit na 50 nebo 70 cm. Symetrická střecha. Střešní krytina: lepenka (lze i šindel). Okna: pouze otvory. Okenice tvoří výdejní pult. Dveře 1/3 sklo. Výška stěny: 2,1 m. Síla podlahy a střechy: 19 mm. Lze vyrobit i atypické rozměry.

orientační cena pro rozměr 200x250 mm

34 986,00 Kč

orientační cena pro rozměr 300x300 mm

50 932,00 Kč

orientační cena pro rozměr 350x350 mm

59 262,00 Kč

orientační cena pro rozměr 400x300 mm

60 809,00 Kč

 
 

 

Zařizujeme dům - vše pro dům, zahradu a bydlení. Firmy.KupNet.cz - Katalog firem Vánoční dárky TAXI Ostrava - Radek Březina Výměna odkazů