Jdi na obsah Jdi na menu
 

MOBILNÍ PANEL 200 x 335 cm Zn

Obrazek

K zajištění dočasného oplocení staveništ, sportovních akcí, výkopů, provizor. oplocení. Panely se upevňují do betonových podstavců, které se pokládají na pevný povrch nebo zasouvají do trubek (50cm dlouhých/45mm průměr) zatlučených do země. Ve vrchní části svislých nosných trubek jsou drátěnná očka, která slouží k navazování jednoho panelu na druhý.
Celý panel žárově zinkován.

Výhodou panelů je vysoká ekonomická návratnost daná použitím panelů pro více akcí, vysoká bezpečnost, flexibilita, robustnost, velká variabilita, rychlost a nenáročnost montáže,atd... Rovné plochy delší než cca. 20 bm doporučujeme zajistit ocelovou vzpěrou KLASIK působící tlakem kolmo na rovnou plochu. Pro vstup slouží Mobilní branka (šíře 170cm), pro vjezd nákl. aut se mohou branky postavit proti sobě, čímž vznikne 2-křídlá brána (šíře 340cm). V prodeji též neprůhledné mobilní panely.

Ceny:
Mobilní panel 200 x 335 cm - cena 1.344,00 Kč bez dph (1.612,80 Kč s dph)

 

MOBILNÍ BRANKA 200 x 170 cm Zn

Obrazek

K zajištění vstupu do objektu oploceného mobilními panely. Rozměr 200cm výška, 170cm šiře.

Celá branka žárově zinkovaná

Výhodou panelů je vysoká ekonomická návratnost daná použitím panelů pro více akcí, vysoká bezpečnost, flexibilita, robustnost, velká variabilita, rychlost a nenáročnost montáže,atd... Rovné plochy delší než cca. 20bm se musí zajistit ocelovou vzpěrou KLASIK působící tlakem kolmo na rovnou plochu. Pro vstup slouží Mobilní branka (šíře 170cm), pro vjezd nákl. aut se mohou branky postavit proti sobě, čímž vznikne 2-křídlá brána ( šíře 340cm). Pro zvýšení bezpečnosti je nutno v místech s vyšší frekvencí pohybu aut a osob označit panely reflexní páskou V prodeji též neprůhledné mobilní panely.

Ceny:
Mobilní branka 200 x 170 cm - cena 1.222,80 Kč bez dph (1.467,36 Kč s dph)


 
 

 

Zařizujeme dům - vše pro dům, zahradu a bydlení. Firmy.KupNet.cz - Katalog firem Vánoční dárky TAXI Ostrava - Radek Březina Výměna odkazů