Jdi na obsah Jdi na menu
 

Nabízíme kvalitní plastové dveře a okna s rozvozem po celé ČR ZDARMA !

Vchodové dveře do domu

Modely P a EM

Plastový tepelně izolační vícekomorový profil, ocelové výztuhy v křídle, dva seřizovací panty na tři dimenze, 5-ti bodové bezpečnostní trezorové uzavírání, práh a rám dveří v ceně křídla. Bezpečnostní sklo. Vhodné pro novostavby i rekonstrukce. Záruka 5 let.

Výběr z několika modelů, různé typy bezpečnostního kování. Základní modely skladem ihned k odběru, ostatní na objednávku v krátkých dodacích lhůtách.

Rozměr dveří v cm - 100x200, 110x210

Obrazek

Plastová okna

Systém GEALAN S-3000 (5-ti komorový)

Universální S-3000 přístupný v zapuštěném a polo-zapuštěném designu s konstrukční šířkou 62mm a zaoblenými rohy byl vyvinut pro užití všech typů aplikací. Hlavní charakteristikou jsou jeho spolehlivé konstrukční možnosti. Vylepšení polokosými odvoňovacími drážkami umožňje optimální vodní odtok skrz komory. Výplň izolačním sklem a okenní rám se dají jen těžko ušpinit a ve výsledku se sklo snáze čistí.


V případě vyšších požadavků na zvukovou a tepelnou izolaci je možné nehledě na standardní skla použít sklo o tloušťce 33mm.

Obrazek

 
 

 

Zařizujeme dům - vše pro dům, zahradu a bydlení. Firmy.KupNet.cz - Katalog firem Vánoční dárky TAXI Ostrava - Radek Březina Výměna odkazů